Har du några frågor? Kontakta oss på 076-8381383!

FOKUS

FRIHET

FÖRÄNDRING

Kundens ord

" Linda förmedlar enkla och tydliga verktyg som är lätta att förstå, att man kan påverka sin vardag och sitt sätt att tänka var man än befinner sej i livet. "

- Milla

" Tack Linda för att du har bidragit med din kunskap och klokhet till kursen Växtkraft. Du har visat på en flexibilitet och trygghet som våra kursdeltagare har uppskattat. Vi ser fram emot fortsatt samverkan med dej! "

- Elisabeth, Ingela och Maria på Vårsta

” Jag tycker att den hör kursen har gett mig otroligt mycket för att ta till mej ny kunskap och utveckla mig själv. Jag tycker att du har varit en inspirerande lärare och jag hoppas att vi får möjligheten att ses till hösten igen! ”

- Kram & tack /Karin

” Magisk meditation, bra kurs med trevligt upplägg. Föreläsningar och blandade övningar. Fylld med lugn och energi efter kursdagen!
Tack igen för en underbar dag! "

- Petra Kringstad

” Efter en vår där vi fått massor av klokheter, verktyg och nya tankar kring vårt mående. Det har varit en lärorik resa tillsammans och bara det att få lära sej slappna av i både sinne och kropp var otroligt uppskattat. ”

- Tack för en fin vår! /Carina

” När vi började den här kursen trodde jag inte att den skulle vara till nytta. Men där hade jag otroligt fel. Efter varje möte har jag lärt mej något och det har verkligen gjort skillnad i min vardag. Jag känner att jag mår bättre nu än vad jag gjorde när kursen började. Tack för alla tips! ”

- Ylva

” Jag kan inte riktigt sätta ord på det som ägt rum men det spelar ju mindre roll! Huvudsaken är ju den stora positiva skillnad som känns! Och det kommer inte bara mej till nytta! Det märker jag gör nytta för bägge mina barn! ”

- Kicki

” Jag tycker kursen gav mig insikter i hur jag kan ändra rutiner i mitt liv så jag får bättre balans. Det var trevligt att med hjälp av din start få igång diskussioner som vi kunde ge varandra råd i. Dina avspänningar var gudomliga och jag ville INTE att de skulle ta slut :) En givande dag för både kropp och knopp! ”

- Camilla Eklund

” Jag upplever Linda som väldigt mjuk och lugn. Hon är duktig på att lyssna samtidigt som hon klarar att bryta av när det behövs. Linda får mej att komma ner något otroligt när vi sitter med mental avspänning. Det händer väldigt mycket under våra sessioner och jag märker att Linda tycker att det är spännande och intressant. Jag får känslan av att hon verkligen bryr sej om hur andra mår och viljan att hjälpa är stor. För mej är det väldigt viktigt hur personen är i såna här sammanhang och för mej är Linda helt rätt. ”

- Kicki, 48

​​​​​​​​​​​​​​" Två gånger mött mkt värme klokhet och förståelse. Känslan av inte bli dömd ges möjlighet att slappna av. Har redan tränat mycket mindfulness, hur jag tänker och varför. Men lärde mig ändå nya vinklar och framför allt känns det som jag fått fler verktyg att använda när jag känner att jag tappar bort mig. Som hjälper mig hitta hem.

Tack Linda "

- Måns